Diensten

Onze diensten

Om uw bouwplannen te concretiseren heeft u ervaring en een vooruitziende blik nodig. Het is belangrijk dat u de juiste beslissing neemt om uw bouwplan succesvol te verwezenlijken. Een betrokken en deskundige partner is daarbij onmisbaar. Met name als bouwzaken niet uw dagelijkse bezigheid zijn. Groot Partners is graag uw betrouwbare partner, die uw belangen behartigt.

Groot Partners voert elk type bouwkundig tekenwerk gedetailleerd uit met behulp van geavanceerde tekenprogramma’s en de laatste technieken.

Groot Partners maakt al jarenlang Stabu-bestekken (Stabu licentie van 1987) voor onder meer spraakmakende projecten, zoals de Gasunie in Groningen.

Onze deskundigen kunnen in een eerste stadium op basis van een programma van eisen of een ontwerpschets de investeringskosten berekenen.

Een onderdeel van de aanvraag omgevingsvergunning is het maken van bouwfysische berekeningen. Wij kunnen middels geavanceerde software ventilatie- en daglichtberekeningen maken.

Het vertegenwoordigen van de opdrachtgever tijdens de bouw op het gebied van kwaliteit, kosten en tijd kan door onze ervaren projectleiders geschieden.

Het tijdens het gehele bouwproces bewaken van de investeringskosten is een belangrijke taak van de bouwkostenmanagers van Groot Partners.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen.